Venteliste

Velkommen til AB Rørmosen 2`s venteliste.

Vi er en andelsboligforening, bestående af 25 andelsrækkehuse opført af Lind & Risør i 2005, og beliggende i Farum Nord, henholdsvis på Rørmosevej samt Rørmoseparkvej.

På denne venteliste kan man kan blive noteret som interesseret køber af en fremtidig andelsbolig i foreningen.

Fremsend derfor navn, adresse, telefonnummer via e-mail til venteliste@abrormosen2.dk, hvorefter bestyrelsen vender tilbage med bekræftelse om optagelsen

Bemærk: Det koster kr. 200,- i gebyr pr. kalenderår at blive optaget på ventelisten, et gebyr som vi vil bede om overført når vi har modtaget ansøgningen.

Beløbet bedes indsat på vor bankkonto, Nordea Bank kto. nr. 2216-4387 857 813

Vi bekræfter modtagelsen af gebyret, og man vil derefter blive noteret på foreningens venteliste, og løbende få tilbudt en af bebyggelsens boliger, der er til salg.

Bestyrelsen vil - en gang årligt, januar måned – kontakte de interesserede købere, om man fortsat ønsker at være noteret på ventelisten, hvilket forudsætter indbetaling af næste års gebyr på kr. 200,-

Ønsker man ikke at være noteret længere ventelisten eller ikke indbetaler gebyret inden 1. februar, vil den interesseredes navn og adresse blive slettet af ventelisten.

 

Boliger til salg.

Ingen boliger til salg for tiden.